Live Streaming Pahang Vs Terengganu Liga Super 2 Mei 2015

Live Streaming Keputusan Terkini Pahang Vs Terengganu Liga Super 2 Mei 2015. Difahamkan yang perlawanan dua gergasi Pantai Timur di antara Pahang dan Terengganu tidak akan disiarkan secara langsung ke kaca TV anda malam ini. Perlawanan yang akan berlangsung di Stadium Darul Makmur, Kuantan jam 845 malam ini merupakan perlawanan kesepuluh untuk Terengganu dan ke sembilan untuk Pahang. Pahang akan bertemu Perak pada 5 Mei 2015 untuk melengkapkan perlawanan kesepuluh mereka.

Siaran Langsung Liga Super 2015 minggu ini menyaksikan pertemuan Sarawak dan Kelantan akan disiarkan secara langsung ke kaca TV anda melalui rangkaian TV3 pada jam 845 malam. Perlawanan akan berlangsung di Stadium Negeri, Kuching, Sarawak. Satu lagi siaran langsung adalah di antara Selangor dan Perak di TV9.

Live streaming Pahang Vs Terengganu 2 Mei 2015
Takhta Liga Super Malaysia 2015 kini milik pasukan PDRM FA dan ianya berubah lagi minggu ini kerana terdapat beberapa perlawanan melibatkan pasukan teratas liga bertembung sesam sendiri seperti perlawanan Selangor lawan Perak, JDT lawan Felda United serta Pahang lawan Terengganu.  Berikut adalah jadual penuh perlawanan berserta jadual siaran langsung perlawanan untuk panduan peminat bolasepak di Malaysia :-

Perlawanan 2 Mei 2015 (SABTU) - 845 malam
ATM FA    vs PDRM FA       
Pahang    vs Terengganu       
Sarawak FA  vs  Kelantan     - LIVE STREAMING DI TV3  
Selangor   vs Perak      - LIVE STREAMING DI TV9
Sime Darby  vs  LionsXII
     
Perlawanan 3 Mei 2015  (AHAD) - 845 malam
Johor DT  vs   FELDA - LIVE STREAMING DI JDTV

Seorang peminat komputer, blogger dan dunia IT

Blogger
Leave A Reply

No comments